Det elektriske tandbørstehoved har flere grænseflader

Detelektrisk tandbørstehovedet har to grænseflader, hovedsageligt inklusive roterendeelektrisk tandbørsteog sonic vibration elektrisk tandbørste.2. Der er tre slags bevægelsestilstande for børstehovedet på en elektrisk tandbørste: den ene er den frem- og tilbagegående lineære bevægelse af børstehovedet, den anden er den roterende bevægelse, og den anden er et komplet sæt elektrisk tandbørste med to børstehoveder.Tandbørstehovedets børstehår er lavet af bløde plastfibre, og enderne af børstehårene forarbejdes til kugler, som ikke vil beskadige tænderne og tandkødet og heller ikke påvirke børsteeffekten.Det kan ikke kun rense hver tand, men også massere tandkødet.Tandbørstehåndtaget er udstyret med en stærk og svag switching mode switch, og bevægelseshastigheden på tandbørstehovedet kan vælges efter personlige behov.
Magnetisk levitation elektrisk tandbørste til voksne

1. Det elektriske tandbørstehoved har to grænseflader, hovedsageligt inklusive roterendeelektrisk tandbørsteog sonic vibration elektrisk tandbørste.
elektrisk tandbørste

2. Der er tre slags bevægelsestilstande for børstehovedetelektrisk tandbørste: den ene er den frem- og tilbagegående lineære bevægelse af børstehovedet, den anden er den roterende bevægelse, og den anden er et komplet sæt elektrisk tandbørste med to børstehoveder.Tandbørstehovedets børstehår er lavet af bløde plastfibre, og enderne af børstehårene forarbejdes til kugler, som ikke vil beskadige tænderne og tandkødet og heller ikke påvirke børsteeffekten.Det kan ikke kun rense hver tand, men også massere tandkødet.Tandbørstehåndtaget er udstyret med en stærk og svag switching mode switch, og bevægelseshastigheden på tandbørstehovedet kan vælges efter personlige behov.
sonic care tandbørste


Indlægstid: 15. december 2022